Bozó Balázs

 

Ügyvezető

A Magyar Labdarúgó Szövetségnél regisztrált játékos közvetítő vagyok. Gyerekkorom óta mindenem a foci. A PMFC utánpótlás csapataiban nevelkedtem, több évet játszottam NB 3-as illetve Megye 1-es csapatokban. Valamint 5 évet töltöttem Ausztriában, alacsonyabb osztályú csapatoknál.

2012-ben végeztem a TTK sportszervező szakán.  Gyerekkori barátommal 2015 végén alapítottunk egy Kft-t, ahol a fő profil az edzőtáborok szervezése.

2019-ben úgy hozta a sors, hogy külön váltak útjaink. Így alakult meg a BB SPORT MANAGEMENT KFT., ahol már csak a játékosok menedzselésével foglalkozom.

Folyamatosan képzem magam. Elvégeztem egy játékosmegfigyelői (Scout) és játékos-közvetítői tanfolyamot.

kapcsolat

Keress elérhetőségeimen

info@bbsportm.com +3620 380 9260

Skoda Gábor

Pénzügyi Szaktanácsadó

 

Célom, hogy szakmai tudásomat és több, mint 14 éves tapasztalatomat kamatoztatva támogatást nyújtsak az ügyfeleim számára az anyagi céljaik elérésében. A mai rohanó és stresszes világban egyre kevesebb időt szánnak az emberek saját magukra: a jelenükre és a jövőjük megtervezésére. Ez kiterjed az egészségükre és pénzügyeikre egyaránt.

Támogatást nyújtok ügyfeleimnek az anyagi céljaik meghatározásában, megtervezésében, valamint a jelenlegi helyzetük tisztán látásában. A tapasztalataim átadásával hozzásegítem Őket azon döntés meghozatalához, hogy megtegyék az első lépést az anyagi céljaik felé. így már csak annyi van hátra, hogy mint független szaktanácsadó, kiválasszam a pénzpiacról az ügyfél számára legoptimálisabb pénzügyi programokat.

kapcsolat

Keress elérhetőségeimen

info@bbsportm.com +3630 449 5032

Németh Boglárka

Egészségfejlesztő

2014-ben kezdtem felsőfokon foglalkozni az egészség megőrzésével és fejlesztésével az Eszterházy Károly Egyetemen. Lehetőségem volt Dr. habil. Fritz Péter tanítványaként tanulni, ami új távlatot és lehetőséget nyitott az életemben a sporttáplálkozás területén. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Táplálkozástudományi mesterképzési szakon folytattam. Jelenleg a Magyar Vízilabda Szövetségnél, a felnőtt női válogatottal dolgozom táplálkozási tanácsadóként. A vízilabda mellett fontos szerepet tölt be az életemben a futball, így 2018 óta van szerencsém együtt dolgozni a Soroksár FC labdarúgóival. 2018 augusztusától egészségfejlesztőként veszek részt A Telekom Aktív Szurkolók Programjában, amelyet a Ferencvárosi Torna club szervezésének köszönhetünk. A Superfoods által lehetőségem nyílik további sportolókkal együtt dolgozni, és segítséget nyújtani mindazoknak, akik életmódot szeretnének változtatni.

kapcsolat

Keress elérhetőségeimen

info@bbsportm.com +3630 628 6856